NH Nieuws

Abonneren op feed NH Nieuws
Alle nieuwsberichten van NH Nieuws
Bijgewerkt: 3 min 19 sec geleden

Veel schade na brand in bedrijfspand in Huizen

20 min 42 sec geleden
In een bedrijfsverzamelgebouw aan de Handelsweg in Huizen is vanochtend brand uitgebroken. Het interieur is zwaar beschadigd geraakt.

De laatste duik: oud-kampioen schoonspringen nog één keer van de plank

28 min 38 sec geleden
Harry Meelhuijsen uit Santpoort-Noord is 83, maar zo vitaal als wat. Het is goed mogelijk dat hij dat deels te danken heeft aan zijn sportcarrière. Die ligt al weer een tijdje achter hem. Meelhuijsen was in de jaren '60 van de vorige eeuw vier keer op rij Nederlands Kampioen schoonspringen van de één meter-plank.

Monique strijdt tegen verdwenen spartelvijvers: "Het was een paradijs voor kinderen"

28 min 38 sec geleden
Het doet Monique Zijpveld uit Nederhorst den Berg enorm veel verdriet dat de spartelvijvers - zwemwater voor de kinderen - verloederd zijn. Ze kwam hier vroeger elke zomerse dag. "Met de bolderkar uit school naar het paradijs toe."

Pijnlijk lesje waterskiën voor verslaggever in Heerhugowaard

28 min 38 sec geleden
Met flink wat regen en lage temperaturen kunnen we het nog niet echt zomer noemen. Maar watersporters komen wel al massaal uit hun winterslaap. Zo ook bij het strand van Luna waar je bij SKEEF kan waterskiën met behulp van een kabelbaan. Onze verslaggever Tom Jurriaans kreeg een lesje.

Ramkraak op juwelier in Haarlem: daders nog op de vlucht

31 min 36 sec geleden
Een juwelier aan de Generaal Cronjéstraat in Haarlem is vanochtend vroeg doelwit geweest van een ramkraak. Met een auto is het rolluik van de zaak kapotgereden en konden de dader(s) binnenkomen.

Jongen met kersvers rijbewijs rijdt auto van vader in de prak

35 min 34 sec geleden
Een jonge bestuurder uit Den Helder heeft maar heel kort van zijn rijbewijs kunnen genieten. Afgelopen zaterdag reed hij, drie dagen na het halen van het pasje, de auto van zijn vader total loss.

Man op klaarlichte dag zwaar mishandeld in Velsen-Noord

1 uur 38 min geleden
Een man is 12 juni op klaarlichte dag zwaar mishandeld in Velsen-Noord. Het slachtoffer werd vanuit het niets belaagd door een brommerrijder.

Auto slaat over de kop bij knooppunt Zaandam: vertraging richting Purmerend

1 uur 59 min geleden
Een auto is door nog onbekende oorzaak over de kop geslagen op de verbindingsweg van de A8 naar de A7 richting Hoorn.

48-jarige snelheidsduivel scheurt met 242 km/u over de Afsluitdijk

2 uur 9 min geleden
Een 48-jarige inwoner van Hollands Kroon wist het gaspedaal van zijn 'snelle auto' gisteravond goed te vinden. De man reed met 242 km/u over de Afsluitdijk, waar 130 km/u was toegestaan.

Auto brandt uit in woonwijk Hoorn

2 uur 24 min geleden
Een auto aan de Veranda in Hoorn is vannacht volledig uitgebrand. Het voertuig stond geparkeerd nabij woningen.

Blauwalg heeft Noord-Hollandse wateren nog niet in zijn greep

2 uur 28 min geleden
Na bakken regen uit de lucht, kunnen we eindelijk weer genieten van wat zon. Het wordt deze week namelijk flink warm. Perfect voor een dagje strand, of om een duik te nemen in heerlijk 'blauwalg-loos' water.

Gedupeerde eindexamenleerlingen van school in Driehuis vandaag opnieuw aan de bak

2 uur 41 min geleden
De 38 eindexamenleerlingen Duits en biologie van de Duin en Kruidbergmavo in Driehuis moeten vandaag nogmaals hun examen maken. Het postpakket met de gemaakte examens, dat volgens protocol voor de tweede correctieronde aangetekend naar een andere school was verzonden, raakte bij PostNL zoek en is nooit boven water gekomen.

Brand bij monumentale B&B op Zaanse Schans: acht gasten in veiligheid gebracht

2 uur 49 min geleden
Bij Koopmanshuys D'Mol, een bed & breakfast in een monumentaal pand op de Zaanse Schans, is gisteravond laat brand uitgebroken. Door snel handelen van de eigenaren konden alle acht gasten op tijd het pand verlaten en raakte niemand gewond.

Pizzabezorger loopt hoofdwond op bij val in Haarlem

zo, 16/06/2019 - 22:09
Een maaltijdbezorger van een pizzabedrijf is vanavond lelijk ten val gekomen onder het treinviaduct bij station Haarlem.

Daley Blind getrouwd met vriendin Candy-rae Fleur

zo, 16/06/2019 - 21:35
Ajacied Daley Blind (29) is onlangs getrouwd met zijn vriendin Candy-rae Fleur. De voetballer heeft vandaag een foto van zijn trouwdag gedeeld op Instagram.

Tientallen activisten lopen begrafenisstoet vanwege 'klimaatontwrichting' in Amsterdam

zo, 16/06/2019 - 20:21
Activisten van Extinction Rebellion hebben vanmiddag met een begrafenisstoet een protestmars door de stad gelopen om aandacht te vragen voor de 'gevolgen van de klimaatontwrichting' in Amsterdam.

Beverwijk Uit de Kunst: kunstzinnig festival met bier, jazz én koormuziek

zo, 16/06/2019 - 19:35
Je kon er vandaag in Beverwijk niet omheen, want van verre waren de optredens al te horen. Zondagmiddag om 14.00 uur ontbrandde de negende editie van Beverwijk Uit de Kunst op het Kerkplein in Beverwijk.

Magneetvissers vinden handgranaat in Purmerend

zo, 16/06/2019 - 18:45
Een opmerkelijke vondst langs de Beemsterburgwal in Purmerend. Daar visten magneetvissers vanavond een handgranaat uit het water.

Frisbeespektakel met spelers van over de hele wereld: "Echt een teamsport!"

zo, 16/06/2019 - 17:56
Het zijn spectaculaire dagen geweest op Sportpark De Eendracht in Amsterdam waar de wereldtop van Ultimate Frisbee in actie kwam. 1650 deelnemers in 80 teams kwamen op het internationale toernooi in actie en genoten zichtbaar op- en naast het veld.

Noord-Holland is een waterprovincie: bijzondere verhalen over waterliefhebbers

zo, 16/06/2019 - 15:56
Een duik in een koel zwembad of genieten van natuurwater in de bossen. Noord-Holland en water: ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze week nemen NH Nieuws en Jouw Noord-Holland je mee naar verschillende liefhebbers van zwemwater uit Noord-Holland.

Pagina's